Принц Хари и Меган Маркъл са помолили BBC, от където

...
Принц Хари и Меган Маркъл са помолили BBC, от където
Коментари Харесай

Хари и Меган разнасят храна

Принц Хари и Меган Маркъл са помолили BBC, от където предаваха онлайн сватбата им през 2018-а, да дават част от приходите от излъчването на церемонията на организацията „ Feeding Britain “, чийто президент е Архиепископът на Кентърбъри, който венча съпрузите. 112 хидяли $ ще бъдат дарени в помощ на хора, ощетени от пандемията.

Също по този начин стана ясно, че Хари и Меган са се присъединили в битката и в Ел Ей. Херцозите на Съсекс, които се реалокираха в Съединени американски щати преди седмици, са взели участие в благотворителната акция на „ Project Angel Food “ и са разнасяли храна до домовете на хора в тежко положение. Главният изпълнителен шеф на организацията разкри, че съпрузите сами се свързали с него, откакто разбрали, че чиновниците на компанията се затрудняват с доставките в разгара на пандемията.

Междувременно неизвестен източник разкри пред „ DailyMail “, че проектите на Хари и Меган за грандиозно тържество за първия рожден ден на Арчи са отпаднали поради спешната обстановка. Съпрузите имаха намерение да провеждат ваучър в Ел Ей със звезден лист с гости, с който по едно и също време да отбележат празника на сина им и преместването им в Съединени американски щати. Сега обаче съпрузите са принудени да отпразнуват рождения ден на Арчи без доста звук в дома им в Ел Ей, където са се изолирали и чието местоположение към момента се пази в загадка.

Принц Хари оползотвори свободното си време у дома, с цел да организира видео диалог със фамилии, грижещи се за болните си деца в домашни условия. Патронът на благотворителната организация „ WellChild “ се свърза с четирима родители от родната си Англия, с цел да ревизира по какъв начин се оправят в разгара на пандемията. Принцът принза, че се усеща съвсем гузно от спокойствието, в което живее със фамилията си, забавлявайки се по през целия ден. Той назова сънародниците си, някои от които имат по няколко отрочета, „ супер родители “ поради непрестанните грижи, които поставят за децата си в тези тежки времена.

„ Издръжливостта и силата ви е невероятна и в никакъв случай не би трябвало да го забравяте. Поднасям ви цялото си почитание и знайте, че от „ WellChild “ вършат всичко по силите си, с цел да ви оказват помощ. Надявам се с това видео да покажем на държавното управление, че се нуждаете от спомагателна поддръжка, с цел да могат да оптуснат още средства във ваша изгода “, разяснява Хари.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР