Принц Хари и Меган Маркъл повдигнаха вежди, като се сближиха

...
Принц Хари и Меган Маркъл повдигнаха вежди, като се сближиха
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл „изпращат съобщение“, като се сближават с премиера, който иска да се откаже от монархията

Принц Хари и Меган Маркъл повдигнаха вежди, като се сближиха с министър-председателя на Ямайка, който желае страната да прекъсне връзките си с монархията.

Семейство Съсекс бяха снимани с министър-председателя на Ямайка Андрю Холнес на прожекцията на Боб Марли: Една обич, филм, отдаден на живота на починалия реге артист. 42-годишната Меган носеше дълга черна пола с А-силует със златни обеци и прибра косата си в кок, до момента в който Хари, 39, беше облечен в мрачен костюм и бяла риза с отворено деколте. Г-н Холнес и брачната половинка му Джулиет бяха видяни необятно усмихнати, до момента в който позираха до Хари и Меган – в внезапен контрастност с времето, когато принцът и принцесата на Уелс се срещнаха с политика през март 2022 година по време на обиколката им из Карибите.

Министър-председателят продължава проектите си Ямайка да стане република. Той сподели на принц Уилям и Кейт по време на обиколката им през 2022 година, че страната му „ продължава напред “ и има намерение „ да извърши нашите същински упоритости и орис като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР