Принц Хари и Меган Маркъл отново са заедно и полагат

...
Принц Хари и Меган Маркъл отново са заедно и полагат
Коментари Харесай

Кошмарът, който преследва Хари и Меган и в Канада

Принц Хари и Меган Маркъл още веднъж са дружно и поставят основите на своя нов живот в Канада. Откакто отпътува за страната, херцогинята на Съсекс на няколко пъти попадна в полезрението на папараците, които целеустремено я преследват.

По време на шестседмичния престой на фамилията в Канда преди да оповестят, че там ще е новият им дом, никой не посмя да ги потърси и да им направи фотоси без тяхно позволение. Но в този момент представителите на медиите очевидно са се засилили.

Хари и Меган съумяха за следващ път да накарат света да приказва за тях, по тази причина не е никаква изненада, че папараците са още веднъж по петите им . Но точно да избягат от тях бе едно от желанията, с които напуснаха Острова.
 Снимка 462766

След последните фрагменти на Маркъл, разхождаща кучета и бебе в парк във Ванкувър, юристите на двойката са се закалили да повдигат правосъдни каузи против медии, разрешили си да пратят фотографи да ги наблюдават.

Като тези, които безусловно изскочили от храстите пред Маркъл, с цел да я щракнат усмихната до уши. Или пък тези, които са се пробвали да я снимат в новия й дом с обектив за далечни фотоси, само че са били уловени от защитата, написа Sky News.
 Меган Маркъл, разходките с Арчи и идването на принц Хари в Канада
Хари и Меган към този момент са щастливи

Но рецензиите не стопират

Със сигурност този непрестанен тормоз не бе част от проектите на Хари и Меган за спокоен живот в Канада . Но пък и в случай че са очаквали всички да спрат да се интересуват от тях, откакто изоставен кралския двор, значи са били в огромна неточност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР