Принц Хари и Меган Маркъл бяха на двудневно официално посещение

...
Принц Хари и Меган Маркъл бяха на двудневно официално посещение
Коментари Харесай

Меган Маркъл се гримира сама

Принц Хари и Меган Маркъл бяха на двудневно публично посещаване в Ирландия. Как разбрахме за това ли? По информацията, че херцогинята на Съсекс е сменила три тоалета за един ден , че в бързината не е свалила напълно найлоновата опаковка на чантата си за няколкостотин паунда и други сходни детайлности.

В това няма особена изненада, тъй като главната роля на някогашната актриса и сегашна брачна половинка на принц сега е да бъде красива и да се усмихва . А за съвършения си имидж е мъчно да повярваме, че се грижи сама.

 Снимка 367891

Оказва се обаче, че Маркъл е отпътувала за Ирландия с персонален фризьор, само че без гримьор и стилист . Даниел Мартин е индивидът, който се грижи за грима на херцогинята, само че тя очевидно се оправя повече от добре и без него. Това показа самият той пред Hello.

Съпругата на принц Хари е същински традиционалист, както прилича на член на кралското семейство, най-малко във връзка с грима. Натурална визия, единствено малко бронзант и черна очна линия.

Меган сподели и че не й е проблем бързата промяна на стилни тоалети за разнообразни събития. Вероятно, въпреки всичко, те са авансово съгласувани със стилист. Дори да може без него и гримьора си, херцогинята не потегля без коафьор.

 Меган Маркъл стилна и в жълто
Меган Маркъл в жълто

И доста много й отива

Това е Джордж Нортууд, който се грижи за косите на доста известни дами. Той направи и прическата на Маркъл за сватбата с принц Хари. Дали спусната на талази или прибрана в моден кок, косата на херцогинята е постоянно съвършена. Но очевидно да я приведе в този тип не е по силите на мултифункционалната Меган.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР