Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха кралския двор толкова изненадващо,

...
Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха кралския двор толкова изненадващо,
Коментари Харесай

Принц Уилям, принц Чарлз и защо са притеснени за принц Хари и Меган Маркъл

Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха кралския двор толкоз изненадващо, че не дадоха време на останалите му членове да преценяват по какъв начин да реагират. И първичните изненада и незадоволство отстъпиха място на други страсти.

Принц Уилям изрази разочарованието си от решението, което взе брат му, тъй като наподобява като последната стъпка от раздялата им, която е все по-явна напоследък. Татко им Чарлз пък се разгневи, че макар всички старания, които постави, не съумя да задържи Хари и Меган в кралския двор.

Животът в Канада може на пръв взор да наподобява привлекателно за младото семейство - поради свободата, която дава обещание. Но Уилям и Чарлз се тормозят, че Хари и Меган не са задоволително добре предпазени, когато не са под закрилата на короната.

Днес татко и наследник са обединени от паниките по отделилия се херцог на Съсекс. Те поддържат непрестанен контакт с Хари и държат той да е наясно, че постоянно е добре пристигнал, в случай че реши да се върне назад на Острова. Въпреки че няма изгледи това да се случи...

Принцовете Уилям и Чарлз са разтревожени от обстоятелството, че папараците към този момент непрестанно са по петите на Хари и Меган. А единственото, което могат да създадат, е да финансират по-затегната защита в Канада, написа New Idea.

Всички в кралския двор са наясно, че в този момент Хари и Меган са доста уязвими. Затова се пробват да им покажат своята обич и угриженост, въпреки и от разстояние.

Именно Уилям и Чарлз са тези, които се чуват с херцога и херцогинята на Съсекс най-често и въпреки всичко скрито се надяват, че те може да трансформират решението си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР