Принц Хари и Меган Маркъл написаха последното си съобщение като

...
Принц Хари и Меган Маркъл написаха последното си съобщение като
Коментари Харесай

Хари и Меган за последно като „SussexRoyal“

Принц Хари и Меган Маркъл написаха последното си известие като кралски особи в Инстаграм профила „ SussexRoyal “. Херцозите на Съсекс публично се отдръпват от височайшето семейство и към този момент няма да тиражират кралския профил, защото Елизабет II не им разреши да употребяват думата „ кралски “.

„ В момента най-важно е здравето на всички по света и намирането на решения на проблемите, породени от пандемията. Ние ще фокусираме тази нова глава от нашия живот върху приноса ни за излизане от рецесията. Може да не ни виждате към този момент тук, само че работата продължава. Благодарим на общността на нашите почитатели – за поддръжката, вдъхновението и общото ни обвързване да вършим положително за света. Нямаме самообладание скоро още веднъж да се свържем с вас. Бяхте чудесни. До тогава пазете себе си и всички към вас “, гласи последното известие в „ SussexRoyal “ на Хари и Меган.

Както стана ясно, херцозите още тази седмица ще разгласят новата си марка и благотворителна организация в Инстаграм. Те ще разкрият бъдещите си планове и ще се захващат за работа, защото към този момент са финансово самостоятелни, както пожелаха.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР