Принц Хари и Меган Маркъл може да се наслаждават на

...
Принц Хари и Меган Маркъл може да се наслаждават на
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл „съзнават, че парите изчезват бързо“, твърди кралски експерт

Принц Хари и Меган Маркъл може да се любуват на стила на живот на милиардер с дизайнерски тоалети и частни самолети, само че кралски специалист твърди, че „ са наясно, че парите са изчезват бързо ".

Херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в луксозно имение в Монтесито, Калифорния с двете си деца, принц Арчи и принцеса Лилибет. Смята се, че имението с девет спални на двойката коства £11 милиона и двойката живее покрай известни персони, в това число Опра Уинфри, Елън Дедженеръс и Кейти Пери.

Двойката има големи разноски с разноски, в това число защита, частни пътувания, и дизайнерски тоалети - Меган носеше тоалет на стойност над £3300 при изненадващо посещаване в детска болница. И в този момент кралски специалист твърди, че двойката е наясно с изливането на пари.

„ Хари и Меган сигурно имат задоволително пари към този момент, с цел да продължат с кралския си метод на живот в Америка, само че стартирането на новия марката допуска, че те са наясно, че парите изчезват бързо “, извънредно ни споделя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР