Принц Хари и Меган Маркъл избраха пика на разпространението на

...
Принц Хари и Меган Маркъл избраха пика на разпространението на
Коментари Харесай

Кризата не подмина и Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл избраха пика на разпространяването на COVID-19 в Съединени американски щати, с цел да се открият в Лос Анджелис. Пандемията постави на пауза проектите им за пускане на благотворителна активност и вписване на комерсиална марка, което може да докара до редица неудобства за фамилията.

Откакто херцогът и херцогинята на Съсекс избраха финансовата самостоятелност, нямат никакви доходи . Те разчитат на своето общо положение от няколко милиона, което обаче доста бързо може да се стопи, в случай че стартират да го харчат за неотложни разходи.

А най-голямата им финансова грижа е защитата , без която не могат. Още с идването им в Съединени американски щати стана ясно, че тя няма да им бъде обезпечена от управляващите и ще би трябвало сами да си я заплащат.
 Снимка 465547

Всъщност, едва ли ще съумеят, без обещаната помощ от принц Чарлз, тъй като приказваме за сума от порядъка на няколко милиона. Използвайки услугите на някогашни военни, двойката ще би трябвало да заплаща по към 500 $ дневно за сигурността си .

Заради COVID-19 Хари и Меган освен не могат да дадат формален старт на своята нова фондация, само че и не могат да стартират продажбите на брандирани артикули. Стопирани са и всички продукции, в които те евентуално ще вземат присъединяване скоро, написа Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл, раздялата със фамилиите и какво ги натъжава
Защо Хари и Меган не са щастливи в Съединени американски щати

Не това чакаха

Последните години херцогът и херцогинята прекараха в харчене, а не в печелене на пари . И в този момент финансовата смяна ще бъде осезаема, изключително на фона на рецесията, която се задава в световен мащаб.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР