Принц Хари и Меган Маркъл имат много проста“ причина да

...
Принц Хари и Меган Маркъл имат много проста“ причина да
Коментари Харесай

„Простата“ причина на Хари и Меган за ребрандиране на уебсайта – и се свежда до Арчи и Лилибет

Принц Хари и Меган Маркъл имат „ доста елементарна “ причина да започват новия си уеб страница – децата им принц Арчи и принцеса Лилибет, твърди източник.

Двойката безшумно започва новия си уебсайт sussex.com по-рано тази седмица и провокира кралски скандал, като го употребява, с цел да се похвали с връзките си с кралското семейство, като изложи на видно място своите кралски трофеи - херцог и херцогиня на Съсекс и герб. В биографиите на двойката на уеб страницата им децата им се загатват като принц Арчи и принцеса Лилибет. Децата получиха купите, откакто дядо им Чарлз стана крал и източник споделя, че споменаването на децата им като ги назовава принц и принцеса е провокирало „ изненада “.

Сега беше обявено, че Арчи и Лилибет към този момент са приели името Съсекс като свое фамилно име - и двете деца стоят зад новия уебсайт. Източник сподели пред The ​​Times: „ Реалността зад новия уебсайт е доста елементарна – това е център за работата, която правят Съсекс и отразява обстоятелството, че фамилията има, след коронацията на краля, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР