Принц Хари и Меган Маркъл бяха изненадани, когато крал Чарлз

...
Принц Хари и Меган Маркъл бяха изненадани, когато крал Чарлз
Коментари Харесай

Последният удар на крал Чарлз по изгонените Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл бяха сюрпризирани, когато крал Чарлз III предложи на принц Андрю вилата Фрогмор - малко откакто бяха изгонени от резиденцията.

Според идната книга на кралския специалист Омид Скоби, „ Endgame “, жестът на монарха към по-малкия му брат е бил „ последният удар “ за херцога и херцогинята на Съсекс.

Въпреки че решението на Чарлз най-вероятно не е било непосредствено против Хари, 39, Скоби упорства, че „ безспорно “ е било. Освен това Чарлз, на 75 години, постоянно е имал „ сляпо леке “ за опозорения си брат и сестра, а Андрю неведнъж е отказвал парцела.



„ Това изпъждане сигурно значи края на времето на Хари и Меган в Обединеното кралство “, сподели вътрешен човек пред Sun по-рано тази година.

Андрю се съпротивлява на концепцията да се реалокира във вилата Фрогмор, откакто му беше препоръчано предходната седмица “, прибавят източниците. „ Но демонстрира, че Хари и Меган са безсилни да спрат изгонването. “

63-годишният принц Андрю се отдръпна от публичните си отговорности след пагубното си изявление за BBC през 2019 година, оправдаващо другарството му с педофила Джефри Епщайн, който се самоуби в килията си през август 2019 година Андрю, който вместо това остана в Кралската ложа, по-късно бе лишен от купата си „ Негово кралско височество “.

„ С утвърждението и единодушието на кралицата военните участия на херцога на Йорк и неговите кралски патронажи са върнати на кралицата “, се споделя в изказване на двореца през януари 2022 година

„ Херцогът на Йорк няма да продължи да поема никакви публични отговорности и е защитавайки този случай като частен жител.

По това време Чарлз и принц Уилям желаеха да го „ изгонят “, с цел да не се отрази на фамилията.

Междувременно Хари и някогашната актриса останаха във вилата Фрогморсъс сина си Арчи до формалното им пренасяне оттатък океана - в Монтесито, Калифорния, през 2020 година, когато се отдръпнаха като старши членове на кралското семейство.

Резиденцията беше свободна, в случай че се върнат в Обединеното кралство (Меган се върна единствено за погребението на кралицата през септември 2022 г.), само че Чарлз ги помоли да изоставен през март 2023 година Те събраха движимостите си и напуснаха напъло Фрогмор през юни.

Съгласно книгата на Скоби Хари се обадил на татко си, с цел да обсъдят решението и го попитал дали желае в миналото още веднъж да види внуците си. Чарлз не отговори непосредствено на въпроса, вместо това сподели, че Хари и фамилията му ще имат „ някъде “, където да останат, когато ги посетят. 

Хари и чичо му също направиха " заглавия " за другите медии, които бяха свързани с носенето на техните военни медали.

Хари, който служи в армията в продължение на 10 години и направи две задачи в Афганистан, не беше разрешено да носи униформата си на погребението на кралицата. След бурна реакция той облече облеклото на бдението на кралицата дружно с брат си, принц Уилям, и техните братовчеди.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР