Принц Хари и херцогиня Меган за пореден път показаха, че

...
Принц Хари и херцогиня Меган за пореден път показаха, че
Коментари Харесай

Принц Хари награби Меган пред камерите

Принц Хари и херцогиня Меган за следващ път демонстрираха, че не са типичните кралски особи, като се целунаха на благотворителна игра на поло в Уиндзор, в който Хари взе присъединяване, предава Дарик.

Докато по-големият брат на Хари принц Уилям и брачната половинка му Катрин в никакъв случай не се държат за ръце пред камерите, Хари и Меган постоянно показват близостта си, даже по време на публични прояви.

Те постоянно са забелязвани да се държат за ръце, само че за първи път двамата си разрешиха да се целунат пред камерите.

Херцогинята на Съсекс се появи на събитието, с цел да поддържа брачна половинка си, който взе присъединяване в играта. Неговият тим завоюва, а Хари отпразнува успеха, като буйно целуна красивата си половинка за наслада на феновете им.

Част от тима на принц Хари беше поло звездата Начо Фигерас. Ден преди мача той се пошегува: "Обикновено играем един против различен, само че откакто Хари се ожени, към този момент сме от един тим ". В Уиндзор Фигерас също беше подсилен от брачната половинка си - фотографът и модел Делфина Блакиер.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР