Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл изненадващо посетиха Белфаст.

...
Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл изненадващо посетиха Белфаст.
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл на изненадващо посещение в Белфаст днес

Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл изненадващо посетиха Белфаст. Двамата бяха посрещнати от навалица фенове, които желаеха да поздравят и да се снимат с красивата двойка.

Избраницата на принца показва, че идеално се вписва в ролята на част от кралското семейство – тя бе избрала грациозен, само че скромен тоалет, а най-голямото й украшение бе щастливата й усмивка.

 меган хари Gettyimages/Gulliver

Междувременно в таблоидите се заприказва, че Меган Маркъл желае да забременее незабавно след сватбата и е убедила бъдещия си брачен партньор да откаже цигарите.

Вижте всички фотоси от визитата на влюбената двойка в Белфаст в нашата изложба ТУК. ►►►

Британският принц е свалил към 4,5 кг, откогато слуша препоръките й и се храни със здравословните ястия, които тя му подготвя в двореца Кенсингтън. Хари, който е на 33 години, посещава диетоложка и работи с личен треньор във фитнес зала в Лондон, с цел да влезе във форма.

 меган хари Gettyimages/Gulliver

Бяха изпратени поканите до 600 посетители за венчавката на 19 май в замъка Уиндзор.

Малка кралска женитба: Меган и Хари ще поканят единствено 600 индивида на сватбата си!

The invitations follow many years of Royal tradition and have been made by @BarnardWestwood. They feature the Three-Feathered Badge of the Prince of Wales printed in gold ink. pic.twitter.com/cd7LBmRJxO
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) March 22, 2018
Те са от името на принц Чарлз, а не на кралица Елизабет Втора, тъй като сватбата не е на държавно равнище, каквато беше тази на Уилям и Кейт.

 меган хари Gettyimages/Gulliver

С всеки минал ден научаваме по още един подробност към дълго чаканата женитба на Меган Маргъл и принц Хари.

Вчера си говорихме за сватбената торта за събитието ► Мегън и Хари избраха много нетрадиционна торта за сватбата си

И за пръстените, които двамата влюбени ще носят след сватбата ► Сватбената тресчица продължава: Каква ще бъде венчалната халка на Меган Маркъл?

А дни преди този момент обсъдихме коя тиара ще носи бъдещата херцогиня ► Диамантената тиара на принцесата - кое сватбено украшение ще избере Меган Маркъл за огромния ден?

Разбрахме и за какво няма да има предбрачен контракт за двойката, макар всички предизвестия на кралското семейство ► Без предбрачен контракт за Меган Маркъл преди сватбата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР