Принц Хари и бившия американски президент Барак Обама се забавляваха

...
Принц Хари и бившия американски президент Барак Обама се забавляваха
Коментари Харесай

Принц Хари и Барак Обама се забавляваха заедно на спортна среща

Принц Хари и някогашния американски президент Барак Обама се забавляваха дружно на спортните игри " Invictus ", които се организираха в Торонто. В надпреварата се включиха хора със здравословни проблеми. Двамата с интерес следиха срещата сред Съединени американски щати и Франция, в която уменията си демонстрираха спортисти в инвалидни колички.
 Обама и Хари Guliver/Getty Images
Принцът и някогашният президент демонстрираха топли и другарски връзки , разговаряха въодушевено и се смееха. " Двамата бяха извънредно общителни и приказваха с хората, седнали до тях. Благодарих на Обама за всичко, което е направил. Беше ужасно ", разяснява жена, стояла наоколо до някогашния президент на Съединени американски щати и принца.

С какво се занимава Обама откакто освободи президентския стол?
 Обама и Хари Guliver/Getty Images
Барак Обама и принц Хари обърнали особено внимание на децата , които с наслада ги заобиколили. 
 Обама и Хари Guliver/Getty Images
По-късно се срещнали и със спортистите .
 Обама и Хари Guliver/Getty Images

Барак и Мишел Обама на кралски обяд в двореца Уиндзор (СНИМКИ)
Двамата не останаха незабелязани от тълпата, която бързо ги обиколиха за фотоси и подписи. Барак Обама храни топли усеща към английското кралско семейство .  През 2011 година той и фамилията му посетиха кралица Елизабет, а предходната година вечеряха дружно с принцовете Уилям и Хари, с херцогиня Катрин и дребния Джордж. По тематиката Никой не видя, че 8 години Барак Обама носеше еднакъв смокингПет случая, в които Обама усмихна света (ВИДЕО/СНИМКИ)Принц Хари и Меган Маркъл разтопиха сърцата на романтиците в Торонто (СНИМКИ)Принц Хари обмислял да се откаже от купата си
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР