Принц Хари е взел с голяма тъга решението да се

...
Принц Хари е взел с голяма тъга решението да се
Коментари Харесай

Принц Хари е взел с голяма тъга решението той и съпругата му да се откажат от кралските титли

Принц Хари е взел " с огромна горест " решението да се откаже от купата си, само че не е имал " различен избор ", предадоха ДПА и Франс прес.

На прочувствена тирада, произнесена нощес на благотворителна вечеря в Лондон, дукът на Съсекс съобщи, че " решението не беше взето леко " и го натъжава надълбоко.

" Бяха толкоз месеци на договаряния след толкоз години на провокации и знам, че не постоянно съм се справял добре, само че по този въпрос в действителност нямаше различен избор ", акцентира той.

Принц Хари произнесе речта си ден откакто Бъкингамският замък разгласи, че той и брачната половинка му Меган към този момент няма да бъдат настоящи членове на английското кралско семейство и няма да употребяват купите " кралски височества ", осведоми Българска телеграфна агенция.

Припомняме, че преди седмица кралица Елизабет II почете решението на своя внук, принц Хари, и брачната половинка му, Меган Маркъл, да водят финансово самостоятелен живот и да разпределят времето си сред Съединени американски щати и Англия. Междувременно херцогинята на Съсекс продължава да е в Канада със сина си Арчи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР