Принц Хари е на път да посети Обединеното кралство през

...
Принц Хари е на път да посети Обединеното кралство през
Коментари Харесай

Принц Хари полага „усилия“ да види Уилям през май, но всяка среща ще бъде „кратка“

Принц Хари е на път да посети Обединеното кралство през май и по време на пътуването си той ще постави „ старания “ да се види с принца Уилям, кралски специалист ни споделя.

След диагнозата рак на принцесата на Уелс, херцогът на Съсекс ще желае да предложи своята поддръжка на кралското семейство, което ще включва среща с по-големия му брат, принца на Уелс. Въпреки това, кралски специалист счита, че всяка среща ще " продължи малко ", тъй че двамата братя да могат " да избегнат всевъзможни сложни диалози ". През февруари срещата на Хари с крал Чарлз беше непокътната единствено за 30 минути, откакто той долетя от Лос Анджелис, с цел да види татко си след диагнозата рак.

Говорейки извънредно пред The ​​Mirror, кралският специалист и създател Том Куин сподели: „ Като се има поради диагнозата рак на Кейт, Хари сигурно ще постави старания да види брат си и Кейт, когато се върне в Обединеното кралство през май – в случай че това въобще се случи, ще бъде доста къса, деликатно хореографирана среща и проведена да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР