Принц Хари е имал таен Instagram. Това разкриват кралските биографи

...
Принц Хари е имал таен Instagram. Това разкриват кралските биографи
Коментари Харесай

Принц Хари с таен акаунт в Instagram - slava.bg

Принц Хари е имал скришен Instagram. Това разкриват кралските биографи Каролин Дъранд и Омид Скоби в своята книга „ Да откриеш свободата “. Доскоро той е бил деен, само че откакто английските медии популяризират по какъв начин се споделя, към този момент е заличен.

Потребителското име на внука на Елизабет Втора е обвързвано с псевдонима му във Фейсбук – Spike Wells, както и името на обичания му диджей – Deadmau5. Оттам се получава @SpikeyMau5. Той е бил основан още до момента в който принцът е бил ерген.

Според създателите на изданието, от което Хари и Меган се разграничиха още преди да е пуснато в продажба, Меган стартира да следва въпросния профил малко след първата ѝ среща със сина на принц Чарлз и принцеса Даяна.

В книгата написа още, че под въздействие на страстите от срещата си с Хари, тя е споделила фотография със сърце, към която е сложила надписа „ Lovehearts in #London “.

Преди няколко години английски медии писаха, че Хари има скришен профил в обществената мрежа, който е основан още през 2008-а. По последни данни той е бил употребен някъде до 2012 година, само че очевидно по-късно е бил задействан още веднъж.

Като представител на английското кралско семейство, принц Хари няма право да употребява собствен персонален профил в Instagram. Допреди да се откаже от своите купа и привилегии, неговите сътрудници управляваха един общ профил на него и брачната половинка му. Там обаче те участваха чисто поради формалните си задължения.

Междувременно ползата на британците към книгата за Хари и Меган, която ги показва като „ разрушителни сили “ за монархията, е извънредно огромен.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР