Принц Хари беше самотна фигура, когато напусна замъка Балморал сам

...
Принц Хари беше самотна фигура, когато напусна замъка Балморал сам
Коментари Харесай

Крал Чарлз Трети казал на Хари, че не иска Меган в замъка Балморал

Принц Хари беше самотна фигура, когато напусна замъка Балморал самичък през вчерашния ден сутринта - откакто му беше казано от татко му, новия крал Чарлз Трети, че не може да заведе Меган там, написа клюкарското издание The Sun.

Херцогът на Съсекс беше първата кралска персона, която напусна шотландското имение и беше последният, който дойде, когато се появиха вести за влошеното здраве на баба му, пишат медиите във Англия.

Неговото тръгване пристигна, когато стана ясно, че крал Чарлз, на 73 години, и сестра му Ан, кралската принцеса, на 72, са единствените кралски особи, които са съумели да видят кралицата, преди тя да почине.

Двете й най-големи деца бяха в Шотландия, когато здравето й се утежни и двете се втурнаха да бъдат до леглото й и да си кажат последното довиждане.

37-годишният Хари явно към момента беше налегнат от тъга, когато се върна в Уиндзор, с цел да се събере още веднъж с Меган. Снимките го демонстрират с навлажнен взор и с ръка на устата, до момента в който, сходно на останалата част от нацията, се бори с тъгата си.

Предполага се, че Хари е бил във Фрогмор, когато Чарлз му споделил в телефонно позвъняване от леглото на умиращата кралица да не води Меган със себе си в Балморал.

 

Анонимен източник описа:
" Чарлз сподели на Хари, че не е уместно Меган да бъде в Балморал в толкоз печален миг. Беше му посочено, че присъстващите в действителност би трябвало да бъдат лимитирани до най-близкото семейство. Чарлз доста ясно сподели, че Меган няма да е добре пристигнала.

Изпадналият в недружелюбност Хари също по този начин не се качи в самолета, който води брат му принц Уилям и чичовците му принц Едуард и принц Андрю до Шотландия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР