Принц Хари беше приветстван от аборигенската общност на обявения за

...
Принц Хари беше приветстван от аборигенската общност на обявения за
Коментари Харесай

Принц Хари остави бременната Меган, очарова аборигенки

Принц Хари беше приветстван от аборигенската общественост на оповестения за част от международното културно завещание остров Фрейзър, до момента в който неговата бременна брачна половинка Меган си взе отмора от формалните си задължения по време на обиколката на представителите на английското кралско семейство в Австралия, написа Канал 3.

Двамата към този момент посетиха Сидни, Мелбърн и град Дъбо, откогато дойдоха в Австралия предишния понеделник.

При визитата в остров Фрейзър херцогът на Съсекс беше посрещнат с обичайната аборигенска гала от локалните поданици на брега на езерото Макензи.

Хари по-късно се разноски необут по белия пясък на езерния бряг, източник на питейна вода за народа Бучула, и си наплиска лицето с езерна вода.

Фрейзър е най-големият песъчлив остров в света.

По време на визитата му беше обърнато внимание и на въпроси за отбрана на природата, една идея, която се радва на вниманието на неговия татко принц Чарлс. Принц Хари се срещна с рейнджъри от природозащитен парк, с цел да научи повече за растенията и животните на острова.

След идването си на острова кралската двойка се раздели, с цел да може бременната Меган да си почине. Тя се отдръпна в частна резиденция, до момента в който принц Хари се качи на баржа, с цел да посети остров Фрейзър по пътя на туристите. Там той се срещна с локалните и очевидно очарова младите аборигенки.

След остров Фрейзър принц Хари и брачната половинка му ще се насочат към Фиджи и Тонга.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР