Принц Джордж от Кеймбридж може да е най-известното кралска дете

...
Принц Джордж от Кеймбридж може да е най-известното кралска дете
Коментари Харесай

Младите кралски особи, които един ден ще управляват света

Принц Джордж от Кеймбридж може да е най-известното кралска дете в света, само че сигурно не е единственото.

Има доста други монархии по целия свят, което значи, че има и доста други очарователни кралски бебета, деца и младежи, които един ден ще застанат отпред на ръководството на своята страна.

Англия
 Снимка 413735

Петгодишният принц Джордж е на трето място за наследството на английския престол, след дядо си и татко си. След Джордж на опашката за момента са другите две деца на Уилям и Кейт, надлежно принцеса Шарлот и дребният принц Луис.

Швеция
 Снимка 413734

Принцеса Естел, херцогинята на Естергетланд, е единствено на седем години, само че към този момент е втора по ред за шведския трон след майка си.

Монако
 Снимка 413732

Четиригодишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела са надлежно първи и втора по ред, с цел да застанат отпред на монархията на Монако.

Испания
 Снимка 403974

Принцесите София и Леонор са дъщерите на настоящия цар на Испания. Леонор, на 13 години, ще наследи кралската корона, следвана от София, която е на 11 години.

Холандия
 Снимка 413731

15-годишната принцеса Катарина-Амалия ще наследи татко си като кралица на Холандия. Сестричките й, Алексия на 13 годиини и 11-годишната Ариана, са идващите по ред.

Белгия
 Снимка 413728

17-годишната принцеса Елизабет е идващият правоприемник, който ще седне на белгийския престол. След нея са братята и сестрите ѝ - надлежно принц Габриел, който е на 15 години, принц Емануел на 13 и принцеса Елеонора - на 10.

Люксембург
 Снимка 413726

Принцеса Амалия, която сега е на четири години, е на трето място в линията на завещание на Люксембургската монархия. Понастоящем дядо й е на трона.

Норвегия
 Снимка 413729

15-годишната принцеса на Норвегия Ингрид Александра в миналото ще наследи татко си и ще стане вторият женски монарх в Норвегия.

Дания
 Снимка 413730

Принц Кристиан, който сега е на 13 години, е втори по ред, с цел да стане крал на Дания.

Япония
 Снимка 413733

12-годишният принц Хисахито е трети в листата, с цел да застане отпред на японското императорско семейство.

Мароко
 Снимка 413725

15-годишният принц Мулай Ел Хасан ще наследи татко си като крал на Мароко.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР