Принц Джордж, който е трети поред наследник на британския престол

...
Принц Джордж, който е трети поред наследник на британския престол
Коментари Харесай

Рожден ден ден в двореца: Принц Джордж стана на 7 години

Принц Джордж, който е трети подред правоприемник на английския трон след дядо си принц Чарлз и татко си принц Уилям, навършва седем години, съобщи Ройтерс.

По този мотив в навечерието на рождения му ден от двореца Кенсингтън разпространиха две нови фотографии на дребния принц, снимани по-рано през този месец от майка му, херцогинята на Кембридж Катрин.

Публикуването на фотоси на трите деца на херцозите на Кембридж, направени от майка им, се трансформира в традиция при специфични мотиви.

" За херцога и херцогинята на Кембридж е наслаждение да споделят две нови фотографии на принц Джордж в навечерието на седмия му рожден ден ", се показва в направеното от двореца Кенсингтън изказване, без да се прецизира къде са снимани фрагментите.
               

A post shared by (@kensingtonroyal) on Jul 21, 2020 at 2:30pm PDT

Едната фотография демонстрира усмихнатия принц Джордж с тъмнозелена блуза с яка и спретнато вчесана коса. На другата първородният наследник на херцозите на Кембридж, още веднъж ухилен, носи маскировъчна тениска, а косата му е леко разрошена.

Принц Джордж Александър Луи се появи на бял свят на 22 юли 2013 година в частното крило " Линдо " на лондонската болница " Сейнт Мери ". Първата му обществена поява се състоя ден по-късно, когато родителите му се появиха на стълбите пред крилото пред голяма навалица от фотографи и снимачни екипи.

В миг, в който поради коронавирусната пандемия опциите за отмора са лимитирани, се чака принц Джордж да отпразнува седмия си рожден ден вкъщи. Миналата година рожденикът посрещна празника си на фамилна отмора на карибския остров Мустик.
Принц Джордж е най-голямото от трите деца на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин. Сестра му принцеса Шарлот е на пет години, а брат му принц Луи - на две, напомня организацията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР