Принц Джордж (6 г.) и принцеса Шарлот (4 г.) дебютираха

...
Принц Джордж (6 г.) и принцеса Шарлот (4 г.) дебютираха
Коментари Харесай

Принц Джордж и принцеса Шарлот на празнична служба с родителите си - slava.bg


Принц Джордж (6 г.) и принцеса Шарлот (4 г.) дебютираха в годишното шествие до църквата "Света Мария Магдалена ", което се състоя през вчерашния ден сутринта.

Малките аристократи потеглиха от имението Сандрингам в Норфолк дружно с родителите си Кейт Мидълтън и принц Уилям, стоешком неразделно до тях и държейки ги за ръка от самото начало. Принц Луи, който след няколко месеца ще навърши 2 година, не придружи фамилията си за празничната работа, тъй като към момента е прекомерно дребен, предава Dir.bg.

За събитието херцогинята на Кеймбридж бе избрала дебело сиво палто с двуредово закопчаване и косъм на яката и на ръкавите, чиято дължина стигаше малко над глезените ѝ. То беше прибрано в талията с колан. Масленозелената ѝ шапка и обувки на висок ток кореспондираха съвършено с връхната дреха на Шарлот, която носеше и тъмносин чорапогащник, подхождащ цветово на костюма на брат ѝ, както и на облеклото на татко ѝ.

Семейството се трансформира в център на всеобщото внимание, само че децата сигурно бяха тези, които очароваха множеството, некомпетентно да отлепи взор от тях.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР