Принц Чарлз направи шокиращи неща за внучетата си – принц

...
Принц Чарлз направи шокиращи неща за внучетата си – принц
Коментари Харесай

Шокираща тайна, свързана с малкия принц Джордж, разтърси кралското семейство

Принц Чарлз направи шокиращи неща за внучетата си – принц Джордж и принцеса Шарлот. Сега обаче се разбра друга шокираща информация, обвързвана с дребните принц и принцеса. Случващото се в кралското семейство на принц Уилям и Кей Мидълтън е колкото извънредно, толкоз и обикновено за всяко семейство, в което има повече от едно дете, написа jenata.blitz.bg.

Информацията гласи, че петгодишният принц Джордж, който има всички шансове да стане предстоящ монарх на Англия към този момент няма да бъде същият. През септември предходната година той стартира да върви на главното учебно заведение и в този момент момчето има други ползи.



Следователно, той към този момент не се интересува от игра с по-малката си сестра – тригодишната принцеса Шарлот.

Източник, непосредствен до кралското семейство, споделил на хората за нов интервал в живота на дребния принц. 



„ С появяването на по-младия брат Луис Джордж става още по-сериозен и по-зрял. Сега е доста самостоятелен и не демонстрира интерес да играе с Шарлот от самото начало. Те са доста близки, само че Джордж обича да остане самичък и да прави личните си неща ”, споделил източникът от Бъкингамския замък.

Въпреки това дребният принц към момента е доста свенлив: по време на публични събития, Джордж постоянно се скрие от фотографите, като стоят зад татко си, принц Уилям. Но сестра му Шарло, която постоянно държи майка си Кейт Мидълтън за ръка, се държи като същинска принцеса – кокетничи пред обективите и постоянно попада в светлината на прожекторите като постоянно даже засенчва и по-големите кралски особи от нея.



„ Джордж се нуждае от известно време, с цел да се разкрие, само че откакто се почувства комфортно във вашата компания той става доста разговорлив и обаятелен в връзката с вас ”, споделил същия източник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР