Принц Чарлз е прекарал 75 минути повече от планираното в

...
Принц Чарлз е прекарал 75 минути повече от планираното в
Коментари Харесай

Чарлз предупреди Тръмп за глобалното затопляне

Принц Чарлз е прекарал 75 минути повече от плануваното в опит да убеди президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за заплахата от климатичните промени, само че президентът е траял да отстоява позицията си, че Съединените щати са " чисти " и упрекна други страни за рецесията, написа " Гардиън ".

Тръмп сподели пред ITV, че е трябвало да организира 15-минутна среща с Чарлз по време на държавното посещаване, само че диалогът е траял 90 минути, като Чарлз " приказва през множеството време ".

Тръмп обаче отвърна предлагането Съединени американски щати да създадат повече за опазването на околната среда. Казах, добре, Съединени американски щати сега са измежду страните с най-чист климат, това се основава на всичките статистики. И даже по-добър, тъй като аз съм склонен, че ние желаеме най-хубавата вода, най-чистата вода. Кристално чиста, би трябвало да бъде кристално чиста, счита той.

Тръмп добави, че Китай, Русия, Индия и доста други страни нямат доста добър въздух, нямат доста добра вода и чувството за замърсяване. Ако отидете в някои градове, вие не можете да дишате, разясни американският общественик.

Запитан дали приема науката за климатичните промени, Тръмп отговори: Вярвам, че има промени в метеорологичното време, мисля, че измененията са в две направления. Не забравяйте, наричаше се световно стопляне, това не проработи, по-късно се наричаше климатични промени, а в този момент го назовават рисково време, тъй като с рисково време не можете да пропуснете.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР