Принц Чарлз е оздравял от коронавирус и се връща към

...
Принц Чарлз е оздравял от коронавирус и се връща към
Коментари Харесай

Принц Чарлз е оздравял от коронавирус и се връща към дейностите си

Принц Чарлз е излекуван от ковид и се връща към дейностите си. Херцозите на Съсекс Хари и Меган още веднъж са в центъра на вниманието, те се местят да живеят в Калифорния.
Принц Чарлз с ковид: Как болестта стигна британската корона? Новината бе потрес за доста британци
По станциите на публични превоз има служители на реда, които стопират всеки, непрекъснато се повтарят ограниченията на високоговорителите.

Опасения за здравето на кралицата също има, тъй като един от нейните чиновници има ковид, той носи кореспонденцията на кралицата и разхожда кучетата й.

Англия може да остане под някаква форма на карантина до половин година, сподели зам.-главният хигиеничен контрольор на Острова.
Принц Чарлз е излязъл от самоизолирането поради COVID-19 и се усеща добре Кларънс Хаус удостовери през днешния ден, че откакто се е съветвал със своя доктор, принцът на Уелс към този момент е излязъл от самоизолация
Англия поръча 10 хиляди респираторни апарата на консорциум от 28 водещи компании. Необходими са 30 хиляди, а има 8 хиляди.

Лекари и мед личен състав са се върнали в здравната система, а над 800 хиляди са доброволците.

Тенис шампионатът „ Умбълдън “, който се организира от 1877 година, прекъсвал едвам два пъти по времето на двете международни войни, се чака да бъде отсрочен.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 359 0 8 17 Света 785797 1082 37818 165659 Заразени* Нови Починали България 359 0 8 Света 785797 1082 37818
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР