Принц Чарлз е изгонил брат си принц Андрю от двореца

...
Принц Чарлз е изгонил брат си принц Андрю от двореца
Коментари Харесай

Принц Чарлз изгонил брат си Андрю от Уиндзор

Принц Чарлз е изгонил брат си принц Андрю от двореца Уиндзор и му е наредил да стои надалеч от очите му. Скандална нова драма се вихри зад стените на дома на кралското семейство. И съгласно слуховете, тя ще остави съществени вреди върху монархията.

Британският принц Чарлз е изгонил по-малкият брат на принц Андрю от замъка Уиндзор, написа в. „ Сън “, базирайки се на свои източници. Синовете на кралица Елизабет II били в обтегнати връзки след огромния секс-скандал и обвиняванията в обезчестяване против Андрю, написа Стандарт.

Принцът на Уелс наредил на брат си " неотложно да се изнесе ". Андрю, дружно с някогашната си брачна половинка Сара Фъргюсън населяват една от кралските вили, която се намира на територията на парка Уиндзор, на няколко благи от резиденцията на кралица Елизабет II.

Престолонаследникът е предизвестил брат си, че би трябвало да се " покрие и да стане изцяло неосезаем ". " Чарлз не желае Андрю да бъде сниман по какъв начин се разхожда или кара из кралските парцели ухилен всеки ден ", споделя дворцовият източник.

Андрю не е виждан от януари насам, откакто кралицата му лиши правото да се назовава " негово кралско височество " и също по този начин го накара да се откаже от почетните военни трофеи, дадени му от нея. Този ход на процедура извади 61-годишният принц от формалния кралски живот.

Обвинителката му Виктория Джуфре твърди, че е правила секс с принца, когато е била на 17 години, откакто се е срещнала с него посредством починалия американски финансист и наказан педофил Джефри Епстийн. Принцът отхвърля обвиняванията, само че загуби делото за отменяне на гражданския иск.

Самият Чарлз сега е под карантина, откакто неотдавна стана ясно, че за повторно се е заразил с ковид. Заедно със 73-годишния наследник на английската кралица е неговата брачна половинка Камила Паркър-Боулс.

Още преди три години историята с Вирджиния Джуфре и Джефри Епщайн провокира напрежение сред двамата братя. Но едвам в този момент се разпростира с цялостна мощ. Според информация на източници от двореца, принц Чарлз се е почувствал излъган, защото брат му неведнъж е отричал пред него за връзките си с австралийката Вирджиния Джуфре.

По информация на източници от двореца, принц Андрю евентуално ще бъде заставен да се отдръпна от всевъзможни публични изяви.

„ Чарлз му забрани да се появява пред медиите, които да го снимат, по какъв начин маха и се разхожда умерено из градините на кралицата. Много е допустимо той да напусне и резиденцията си, когато брат му бъде коронован за крал. Определено ще получи няколко милиона обезщетение от короната, само че няма да има право да употребява купите си “, разясняват осведомени. Те също по този начин не изключват вероятността Андрю и Фърги още веднъж да се оженят, в случай че той бъде изключен дефинитивно от кралския двор.

Търпението на Чарлз свършило, откакто масажистката Моник Джанелони описа, по какъв начин през 2000-та година камериерът на Андрю я поканил в спалнята му, до момента в който той излизал от банята си. А друга една масажистка — Ема Грюенбаум се оплака, че е станала жертва на домогвания на принца, до момента в който работела в неговия състезателен клуб. Именно тези разкрития поставили завършек на така и така обтегнатите връзки сред принца и херцога на Йорк. От двореца резервират безмълвие по въпроса.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР