Принц Андрю прекарва два дни сам в луксозно калифорнийско имение,

...
Принц Андрю прекарва два дни сам в луксозно калифорнийско имение,
Коментари Харесай

След раздялата със Сара Фъргюсън, принц Андрю два дни гледал порно

Принц Андрю прекарва два дни самичък в първокласно калифорнийско имение, гледайки порно по кабелната телевизия година след раздялата си със Сара Фъргюсън, твърди нова книга-бомба.

Принц Андрю е прекарал два дни самичък в първокласно калифорнийско имение, гледайки порно по кабелната телевизия година след раздялата си със Сара Фъргюсън, твърди нова книга.

Книгата твърди, че през 1993 година херцогът на Йорк е бил на частно посещаване в 200-акрово голф ранчо като посетител на Лий Аненберг, брачната половинка на някогашния американски дипломат Уолтър, в техния парцел в Сънилендс, Палм Спрингс. Според авторката Тина Браун, Андрю е бил като захласнат от секса младеж и е оставил Лий отвратена след независимото си посещаване, при което се е " затворил в спалнята за два дни ".

Браун прави шокиращото изказване в идната си книга " Дворцовите документи " (The Palace Papers; Inside the House of Windsor - The Truth and Turmoil).

В фрагмент от книгата си, споделен със „ Сън “, Браун твърди, че " херцогът постоянно е бил свръхсексуален като неукротим младеж ".

В книгата се твърди, че наказаният педофил Джефри Епщайн наричал Андрю " глупак " зад тила му, само че желал да се възползва от статута на херцога за лична финансова полза. В подмяна Епщайн е карал " свръхсексуалния " Андрю да се усеща по този начин, като че ли е пробил във висшата лига.

Браун написа, че Епщайн е знаел „ кои бутони да натисне, с цел да вкара в клопката принц Андрю “, който се чувствал уязвен от това, че е втора цигулка след принц Чарлз и разчитал на майка си да финансира метода му на живот. Авторката и журналистка твърди също, че Епщайн е карал Андрю да се усеща значим с помощта на " покупко-продажби, девойки, самолети, лъскавия нюйоркски свят, където той не е бил възприеман като пълновръстен мъж, а като към момента подвластен от портмонето на майка си ".

През юли 2019 година Епщайн е задържан по обвинявания в трафик на хора за полова употреба, а месец по-късно се самоубива в пандиза. Десетки дами излязоха с изказвания, че Епщайн ги е насилвал полово благодарение на наказаната за трафик на хора Гислейн Максуел, когато са били тийнейджърки.

Репутацията на Андрю стана на пух и прахуляк, откакто той заплати на " секс робинята " Вирджиния Робъртс Джуфре 12 млн. паунда, с цел да уреди извънсъдебно изказванията за полово принуждение - изказвания, които той постоянно е отричал.

Това се случва на фона на известията, че херцогът към момента има упоритости да се върне в публичния живот даже след гневните последствия от забележителната му изцепка на откриването на паметника на принц Филип и изплащането на 12 млн. паунда по делото за обезчестяване. Андрю провокира голям звук, когато придружи майка си на панихидата на принц Филип в Уестминстърското абатство предишния месец.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР