Приморско. Най-важният въпрос, който поставят хората, е за смисъла от

...
Приморско. Най-важният въпрос, който поставят хората, е за смисъла от
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Димитър Данчев: Важно е да се гласува на евроизборите, за да се промени както България, така и Европа

Приморско. Най-важният въпрос, който слагат хората, е за смисъла от евроизборите. Има смисъл да се гласоподава, с цел да се промени както България, по този начин и Европа. Това съобщи претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ Димитър Данчев на среща с поданици на Приморско, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . „ Тази коалиция, която ни ръководи в България - представителите на ЕНП и ГЕРБ, с вмешателство на консерваторите и либералите, както и с патриотите и Движение за права и свободи, ръководи и в Европейски Съюз. И по тази причина с смяната в България, можем да създадем и смяната в Европа “, добави той. По думите на Данчев у хората се е натрупало огромно съмнение към Европа - че тя може да промени нещо в страната ни. „ Европа може да бъде избавена “, акцентира той. Според претендента за евродепутат, с цел да останат младежите в България, ние би трябвало да използваме оптимално това, което получаваме по линия на Европейски Съюз, тези пари, които идват, да стигат до младите, до елементарния бизнесмен и до дребния бизнес. Димитър Данчев разяснява, че на всички срещи в цялата страна хората слагат въпроси главно по вътрешнополитически тематики. „ За българите най-важни са приходите, опазването на здравето, образованието, намирането на естествена работа, защото огромна част от хората в България живеят извънредно оскъдно “, сподели той.
По време на среща с поданици на Царево, Данчев уточни, че Европа може да помогне за възстановяване на виталния стандарт в страната и повишението на приходите. По думите му, в случай че се обединим към определянето на един стандарт за минималната работна заплата и пенсия, в случай че целим привличането на повече вложения в България, основаването на повече работни места, това може да се случи. „ За основаването на нови работни места са нужни целенасочени вложения. Необходима е дейна роля на страната в този развой, както и дейна роля на представителите ни в Екологичен потенциал при установяване на бюджета и систематизиране на средствата за превъзмогване на дълбоките неравенства “, уточни още претендентът за евродепутат. По-късно Димитър Данчев се срещна с поданици на Созопол.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР