Пример за това как не трябва да се възпитава едно

Пример за това как не трябва да се възпитава едно ...

Гала към Сузанита: Кажи, мило дете, защо пушиш и правиш секс?.


Пример за това как не трябва да се възпитава едно дете дадоха отново по време на гостуването си родителите на Сузанита. Докато непълнолетната ученичка беше при Гала, социалните мрежи избухнаха от омразни коментари. Почти всички потребители изразиха мнение, че 15-годишното момиче просто трябва да бъде държана изкъсо. Други се ядосваха, че предаването се гледа и от деца, които взимат пример от Сузанита, която пуши, прави секс и се подлага на козметични интервенции едва на 14-15 години.

Не помогна много и поведението на самата Гала, която се отнасяше твърде гальовно със скандалната Сузанита. "Кажи ми сега, мило дете, откога пушиш", попита Гала и получи съответният отговор: "Пуша малко, сутрин с кафето една, като хапна пак, три, четири максимум."

Стигна се и до темата за секса. Сузанита си призна, че е казала на родителите си и не се притеснява от това, което е направила, дори обсъжда въпроса с тях. "Ами то вече е станало, какво да го мисля", вдигна рамене тя.

В един момент се намеси и Орхан Мурад, който веднага защити щерка си: "Просто за съжаление Сузи не обича много да учи, а има афинитет към това да бъде известна. Това не значи, че не трябва да я подкрепя. Това, че си е татуирала нещо, не мисля, че трябва да се срамува. Ако играеше в киното роля на проститутка, проститутка ли щеше да е", възмути се таткото на Сузанита.

По отношение на социалните мрежи, дъщеря му също побърза да се защити и обяви, че има фалшиви профили и именно от тях идвали обещанията, че ще се съблече гола, но лично тя нямала такова намерение.

Източник: fakti.bg