Примата впечатлила домакините със спартанския си режим, който спазва години

...
Примата впечатлила домакините със спартанския си режим, който спазва години
Коментари Харесай

Е Това Вече Разби Цяла България! Лили Иванова И Страховитият Бос Маджо Са

Примата впечатлила домакините със спартанския си режим, който съблюдава години наред. За разлика от задграничните реализатори, които гостуват у нас и най-редовно хвърлят в шаш и суматоха уредниците на изявите им с високомерните си прищявки от сорта да им подсигурят минерална вода от Алпите или най-скъпата храна в света - хайвер от белуга, условията на Лили били повече от скромни.

В деня преди самия концерт звездата поискала единствено свежи плодове и доста чай. И то без захар. Иванова е привърженичка на теорията, че в горещите летни месеци топлият чай утолява жаждата, има и диуретичен резултат, брагодарение на който се изхвърлят нездравословните субстанции от организма.

Точна като швейцарски часовник, Лили скокнала на сцената нощес тъкмо в 21.30 ч., с цел да извърши някои от най-големите си шлагери - " За тебе бях ", " Щурче ", " Главна роля " и други, а незабавно след края на двучасовата си изява се усамотила в покоите си - президентския апартамент на един от най-луксозните хотели в курорта " Хелена Сандс ".

По покана на домакините на концерта си, звездата се настанила още в понеделник в 5-звездния комплекс, научи още ПИК от свои сътрудници. Апартаментът е на последния етаж, а в банята на Лили има и хидромасажна вана. Терасата гледа към морето, само че е ситуирана по този начин, че другите посетители да нямат директна видимост към нея. Това разрешило на певицата да направи няколко къси слънчеви бани, само че наложително в часовете преди обед, с цел да щади кожата си от парещото и рисково за кожата следобедно слънце.

Любопитното е, че хотелският комплекс се свързва с небезизвестния Младен Михалев-Маджо. След мистериозната гибел на някогашния притежател - оръжейния търговец Младен Мутафчийски през 2013 година, се заприказва, че посредством подставени лица и офшорни компания Маджо е почнал да изкупува бизнес империята на олигарха.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР