Примата на руската естрада Алла Пугачова замина за Израел заедно

...
Примата на руската естрада Алла Пугачова замина за Израел заедно
Коментари Харесай

ПРЕДАТЕЛНИЦА: Алла Пугачова избяга в Израел

Примата на съветската сцена Алла Пугачова отпътува за Израел дружно със брачна половинка си комика Максим Галкин. Това излиза наяве от видео, качено в обществените мрежи от мъжа на певицата. Въпреки че преди време изпълнителката на шлагера „ Миллион алых роз “ съобщи, че ще замине единствено на отмора и не е емигрирала, съгласно осведомени тя няма желание да се връща в родината си. Близки до звездното семейство даже настояват, че Алла и Максим имат намерение да продадат замъка си край Москва и да се реалокират на непрекъсната основа в Израел.

По-рано Пугачова лъсна по секси къса кожена рокля, демонстрирайки идеална осанка, на която биха завидели мнозина млади девойки. Снимката на певицата бе пусната в обществените мрежи от брачна половинка й комика Максим Галкин. Фотосът впечатли феновете на някогашната жена на Филип Киркоров, които я обсипаха с похвали. 72-годишната певица е дръпнала най-малко 30 години, установяват интернет ползвателите. „ Алла тук наподобява по-млада от Галкин, който е на 45 години “, гласи различен коментар.

Преди време примата на съветската сцена разкри тайната на следващото си подмладяване - пред публицисти тя се изпусна, че е прибягвала до процедури за лифтинг /повдигане/ на лицето. Тя изясни, че операциите са осъществени под локална анестезия. Пугачова посочи, че си е правила лифтинг на челото и скулите. „ Да, вършиха ми леки операции, само че аз по принцип имам хубава кожа, както и положителни другари пластически хирурзи “, показа пред публицисти певицата. В същото време Алла съобщи, че към момента не е прибягвала към инжекционна козметология. „ Чета в обществените мрежи, че другите си вършат. Сигурно и на мен към този момент ми е време “, с усмивка загатна изпълнителката на шлагерите „ Миллион алых роз “ и „ Арлекино “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР