Примата на родната поп музика Лили Иванова прави истински фурор,

...
Примата на родната поп музика Лили Иванова прави истински фурор,
Коментари Харесай

Случи се нещо страшно с Лили Иванова край морето СНИМКА

Примата на родната поп музика Лили Иванова прави същински възторг, където и да отиде. Певицата бе за няколко дни в Слънчев бряг, където имаше обилен концерт, само че вниманието към нея бе факт надалеч преди той да започва.

Изпълнителката не може да остане незабелязана от феновете си, даже и да се любува на морето от терасата в стаята си.



Десетки похвали заваляха към нея и в обществените мрежи, където " морския " фрагмента на Лили бързо натрупа хиляди лайкове и мнения.

Най-големият ни морски курорт Слънчев бряг откри 60-тия юбилеeн сезон точно с концерт на примата на българската музика Лили Иванова, която свързва курортния комплекс с редица колоритни мемоари през годините.



Именно там със златни букви в историята на комплекса са записани годините на осъществяване на интернационалния фестивал за поп музика " Златен Орфей " (1965-1999), от който точно Лили Иванова свързва загатна си за Слънчев бряг.



" Фестивалът " Златния Орфей " е моят паметен спомен за Слънчев бряг. Вълнението на музиканти, композитори, създатели на текстове, аранжори, реализатори и на аудитория беше нещо, което не може да се опише – бяха в действителност незабравими и вълнуващи дни ", споделя примата, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР