Примата на родната поп музика Лили Иванова обяви за продажба

...
Примата на родната поп музика Лили Иванова обяви за продажба
Коментари Харесай

Лили Иванова продава луксозния си апартамент след основен ремонт

 Примата на родната поп музика Лили Иванова разгласи за продажба жилището си в " Кръстова вада ". Певицата реши, че не се нуждае от жилището и го пусна на пазара, откакто живя напълно малко в него. Преди дни изпълнителката направила главен ремонт на дома си, само че решила, че не й се живее в него. И го пуснала на пазара.

Имотът се разполага в първокласен комплекс от затворен вид, в който жителите разполагат с всички улеснения. Надеждна защита обезпечава сигурността на живущите там, а достъпът е следен.

Освен това комплексът разполага с ресторант, градини, фитнес, сауна, плувен басейн, парна баня и всевъзможни други улеснения, в това число и СПА — център. Примата на родната сцена обаче решила, че желае да е в центъра на събитията в " Оборище " и се отдръпнала там.

Певицата живееше в това си жилище, до момента в който ремонтираха жилището, който й подари Асен Гаргов. Изпълнителката хвърлила солидна сума и за възобновяване на този парцел. Ръчно направени масички, лондонски диван от 1400 паунда, вградени уреди в кухнята, покривки с белгийска дантела и мебели от Брюксел допълват обзавеждането, пише  " България през днешния ден ".

Певицата от години избира да пазари в белгийската столица, където е обичан и чест посетител в прочут бутик. Освен облекла и обувки обаче, певицата на драго сърце пазарувала от там и артикули за дома си.

За интериора на този си дом тя даже наела интериорен дизайнер, само че последната дума, както постоянно била нейна.

В последна сметка Лили постигнала задачата си - да има съвременен, нов дом, където да се скрие за малко, до момента в който трае ремонта на формалната й резиденция. След обновяването й обаче, тя се върнала в остарелия си дом, а този дала за продажба.

Официално тук цените вървят по 1200 евро квадратния метър, само че се счита, че парцелът на Лили ще коства двойно по-скъпо, защото певицата го продава напълно обзаведен. 

Клиентите единствено би трябвало да пренесат облеклата си и могат да се нанесат в него.

Самата певица го купи преди няколко години за 130 000 евро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР