Примата на фолка разкри наскоро кой е тайнственият мачо, който

...
Примата на фолка разкри наскоро кой е тайнственият мачо, който
Коментари Харесай

Новият на Глория - бивш на Ирен Онтева

Примата на фолка разкри неотдавна кой е тайнственият мачо, който топли сърцето и леглото й, като до неотдавна пазеше ревниво персонални си живот от папараците.

Красивата Гло безусловно сия е до топинветситора и някогашен кандидат-кмет на Пловдив Йордан Джермански, който има орис почтена за екшън воин. За това описаха за „ България Днес “ близки до влюбените, които сега са в лъскавия курорт Свети Влас.

Доскоро двамата бяха на обиколка в чужбина. Мъжът до Глория е един от огромните предприемачи на Пловдив, а през 2003г. едвам оцелява на косъм, откакто е взривен в личната си компания за произвеждане на бои. Най-новата тръпка на Глория е ранен, откакто магазинът му в приземния етаж в постройката на „ Главболгарстрой “ избухва с екот в 8.30 ч. сутринта през зимата на 2003г. Тогава 31-годишният Джермански е с разкъсни рани и раздробени стави, а дълго след намесата на медиците животът му е в заплаха. Оцелял на косъм предприемачът и тогавашен най-млад претендент за кмет на Пловдив към този момент има три деца и интензивно играе в политиката.

След години се среща с Глория, само че пътищата им се разминават. Преди две години предприемачът имаше къс романс с топ моделът Ирен Онтева, даже бяха на яхтено странствуване на Миконос, само че и с Онтева не се получило. Приятелството с Глория сближило разделения с Онтева предприемач и двамата преоткрили възприятията си. Двойката, която е дружно от няколко месеца, скоро чукна десетилетие от запознанството си.

Гло не крие, че Джермански, който е по-голям от нея с две години, е същинската й обич, даже го срещнала с щерка си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР