Примата на българската естрада Лили Иванова се срещна с кмета

...
Примата на българската естрада Лили Иванова се срещна с кмета
Коментари Харесай

Лили Иванова се срещна с Фандъкова

Примата на българската сцена Лили Иванова се срещна с кмета на София Йорданка Фандъкова. Изпълнителката на „ Щурче “ е посетила столична община преди дни, като по време на визитата й там двете говорили най-вече за просвета.

Благодаря за уважението и приятните страсти от срещата ни през днешния ден, написа Иванова в обществените мрежи под общи фрагменти с Фандъкова. По време на визитата й в общината, певицата остави и подписа си върху диск от последния си албум, който стана пазарен факт предишното лято, написа "Монитор ".

Междувременно все още тя е ангажирана с подготовката за трите си финални концерта от турнето „ За пълноценни мигове с музиката “. След като през годината обиколи някои от огромните градове в страната, Иванова ще отпусне мощния си глас в три следващи вечери, а мястото на срещата й с почитателите в София е НДК. Да приключи музикалната си обиколка с повече от един гастрола в зала 1 не е оригиналност за Лили. Миналата година тя притаи дъха на близо 10 000 свои фенове, като излезе на сцената в два дни един след различен. След стремглавия триумф тогава, този път тя ще даде звук за ария на 25, 26 и 27 октомври.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР