Примата на българската естрада Лили Иванова е останала крайно разочарована

...
Примата на българската естрада Лили Иванова е останала крайно разочарована
Коментари Харесай

Примата Лили Иванова преживя кошмарни часове в Дивия Северозапад!

Примата на българската сцена Лили Иванова е останала извънредно разочарована от изискванията на концерта си във Враца. Пред многочислените си фенове в огромната зала на Драматично-кукления спектакъл нощес тя неколкократно изразила недоволството си от студа и кривия под на сцената. Присъстващи в залата описаха за мизерните условия, с които била посрещната най-ярката звезда на родната ни музикална сцена. По думите им хората в публиката от самото начало е трябвало да седят с връхните си облекла. Мръзнали обаче освен те, само че и изпълнителката. Тя на няколко пъти се оплакала от температурата в залата.

Не единствено студът е бил казусът на вчерашното дълго чакано музикално събитие. Сцената криела рискови клопки за примата, изтупана в тясна къса пола и обувки на висок ток.



„ Не съм пияна, подът е извънредно крив “, оплакала се пред врачанската си аудитория Лили Иванова. По думите на нейни фенове, токчетата на обувките й на няколко пъти се заклещвали сред дъските на сцената.



„ Това си е звучна плесница по провинциалната ни надменност и трансформира всички локални културни масовки от комедия в покруса. И демонстрира още един път какъв брой доста културата и трегерите ѝ са изгнили, до момента в който се прахосват пари на данъкоплатеца за панаирчета, фестивалчета и фойерверки... “, написа ядосан врачанин в обществената мрежа.



Някои му опонират, че Лили Иванова е известна с претенциите си и е преиграла в рецензиите си към изискванията.

От управлението на театъра разясниха, че не е имало по какъв начин да затоплят огромната зала, защото парното в града към момента не е пуснато. Директорът Анастас Попдимитров беше безапелационен, че са били обезпечили висока температура за гримьорната на изпълнителката. Той се извини на врачанската аудитория за студа, само че се оправда, че нищо не зависи от тях.

Много огромни имена от България и света са гостували на сцената на Драматично-кукления спектакъл във Враца. Досега никой, с изключение на Лили Иванова преди години, не се е оплаквал от нея. Примата за повторно подлага на критика сцената и е би трябвало да се е подготвила със лично съоръжение, откакто е избрала да носи толкоз високи токчета, разяснява още шефът на театъра.

„ Претенциите й са огромни, само че ние ще си замълчим и ще приемем укорите “, сподели Анастас Попдимитров.

Източник и фотоси: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР