Приложението замразява документите във вариант само за четенеПрограмата DocuFreezer конвертира

...
Приложението замразява документите във вариант само за четенеПрограмата DocuFreezer конвертира
Коментари Харесай

DocuFreezer – конвертира Office документи в PDF и изображения

Приложението „ замразява ” документите във вид единствено за четене

Програмата DocuFreezer конвертира DOC, XLS или PPT документи в такива единствено за четене (екранна фотография: DocuFreezer)

DocuFreezer е потребен софтуерен инструмент, който ще ви помогне да обръщате файлове от Microsoft Office в PDF или графични формати, запазвайки оформлението им във вид единствено за четене.

Софтуерът поддържа документи на Word, таблици на Еxcel и презентации на PowerPoint и е кадърен да прави пакетно конвертиране (batch converting) на определените файлове. Името на програмата е въодушевено от главната функционалност, която извършва.

Чрез конвертиране на редактируеми файлове с данни във формати единствено за четене, софтуерът основава PDF файлове или изображения, които не могат да бъдат изменени по този начин, както DOC, XLS или PPT документ. По този метод софтуерът  „ замразява ” наличието на истинските файлове и ги защищава от смяна.

Изходните файлове поддържат оформлението на страницата, шрифтовете и резервират вътрешни или външни връзки. Това ги прави подобаващи за презентации онлайн, за прекачване или за печатане, без загуба на текст или шрифтове.

Софтуерът е в положение да конвертира входните файлове в PDF или във формати за изображения, като да вземем за пример JPG, PNG или TIFF. Можете да изберете да запазите цветните атрибути на файла, като го преобразувате в пъстър документ. В противоположен случай, можете да отхвърлите цветните данни и да запишете изображение със степени на сивия цвят, постигайки по-добра компресия и по-удобен размер на файла.

Ако желаете да запишете документите си като JPG, можете да избирате сред режимите „ същински цвят ” или „ сива канара ”, до момента в който в тази ситуация на PNG и TIFF можете да изберете и монохромен режим. Програмата също по този начин поддържа излаз в PDF-A и елементарен PDF формат.

DocuFreezer ви разрешава да добавяте няколко файла в листата с чакащи и да ги обработвате поотделно или да позволите на софтуера да ги конвертира пакетно. Избирате изходна директория и формат и по-късно програмата автоматизирано ще конвертира вашия лист с документи.

В умозаключение, DocuFreezer е елементарно за потребление приложение, което може да ви помогне, когато би трябвало да обръщате голям брой Office документи във формати единствено за четене.

Доаунлоуд : DocuFreezer
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР