Приложението за запознанства Тиндър, което има повече от 50 млн.

...
Приложението за запознанства Тиндър, което има повече от 50 млн.
Коментари Харесай

Тиндър с нов проект, ще събира двойки със...

Приложението за запознанства Тиндър, което има повече от 50 млн. консуматори, се причислява към наклонността за основаване на сериали с един опит, който цели да се приближи до направеното от "Нетфликс " с Bandersnatch, интерактивния епизод на Черното огледало (Black mirror), написа Variety .

С въпроса "С кого би прекарал последната нощ в живота си? ", Тиндър ще предложи една нереалност, в която клиентите ще могат да избират ориста на персонажите си, в жанр книгите "избери своето премеждие ".
Сериалът ще бъде показан през октомври.

Проектът към момента няма публично оповестено име, само че се знае, че ще опише апокалиптична история и ще бъде качен в приложението Тиндър.

Така феновете ще могат да изберат какво да е развиването на сюжета, като прокарват пръст наляво или надясно (както се прави, с цел да одобриш или игнорираш вероятен контакт за среща в самото приложение). Така потребителят ще насочи развиването в каквато желае посока.

Продукцията ще бъде от 6 епизода и се снима в Мексико, а режисьорът ѝ е Карена Евънс, позната от работата си по музикални видеа на Дрейк и Джей Рок, както и на редица реклами на известна спортна марка.

Тиндър не отхвърля опцията за стартиране на сериала по онлайн платформа или даже по телевизия. Серийният филм е сниман във отвесен формат, с цел да може да бъде гледан на мобилен телефон и да се придържа към обичайния външен тип на приложението.

Източник на Тиндър споделя, че огромната цел на този план е да бъде основан логаритъм, основан на това по какъв начин потребителите вземат решения в сериала, с цел да може след това да си потърсят вероятни половинки със сходни сантиментални ползи, учредени на тези решения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР