Приложението Whiteboard на Microsoft, което позволява на потребителите да работят

...
Приложението Whiteboard на Microsoft, което позволява на потребителите да работят
Коментари Харесай

Приложението Whiteboard на Microsoft вече е достъпно



Приложението Whiteboard на Microsoft, което разрешава на потребителите да работят дружно върху интелигента бяла дъска през устройствата с Windows 10, към този момент може да се смъкна. Подобно на физическите бели дъски и Whiteboard ви разрешава да чертаете, изтривате и прикрепяте бележки. Но за разлика от познатите бели дъски, посредством тази можете също по този начин да пишете, добавяте облици и да разполагате с разширяващо се пространство за работа. В допълнение Whiteboard може да разпознава и акцентира разнообразни форми, което улеснява основаването на таблици, да вземем за пример.

В края на предходната година Microsoft сподели по какъв начин ще наподобява приложението. Компанията акцентира, че 200 хиляди консуматори са дали противоположна връзка, което доста е помогнало за възстановяване на функционалностите. Whiteboard работи като тъчскрийн, със силус или с клавиатура. Потребителите могат да работят върху дъската от своите лични устройства от разнообразни местоположения. Аватари ще демонстрират кой какво тъкмо написа по дъската, а направеното до този миг ще се резервира автоматизирано в Microsoft cloud.

Прочетете още: Гугъл прибавя DRM отбрана на всички Android приложения

Можете да свалите Whiteboard от Microsoft Store и да влезете със своя профил в Microsoft или Office 365. Компанията дава обещание, че приложението ще бъде налично скоро за iOS устройствата, а всички останали устройства ще могат да го употребяват през уеб версията, която също ще бъде пусната в близко време.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР