Приложението Virusafe е само компонент от една цялостна система. Изключително

...
Приложението Virusafe е само компонент от една цялостна система. Изключително
Коментари Харесай

До часове пускат Virusafe за Android и iOS?

„ Приложението Virusafe е единствено съставен елемент от една цялостна система. Изключително значим е и регистърът, който ще събира базата данни и ще я проучва. Очаква се в оптимално къси периоди то да е налично в системите на Гугъл и Apple, като сега текат договаряния с тях “. Това съобщи Пламен Цеков от Българската асоциация за нововъведения в ефира на " Плюс-Минус “ по Нова телевизия.
„ Информацията, която подаваме през приложението, е изцяло доброволна. Изисква се въвеждането на телефонен номер, ЕГН, пол и възраст. Така ние можем да подаваме настоящите промени на нашето настоящо положение към здравните управляващи “, добави Цеков.
„ Пътят на данните е дълъг. Част от нея ще стига до персоналните лекари на лицата които са я подали, а те от своя страна ще подхващат нужните ограничения. Алгоритъм ще проучва и отсява информацията, която е нужна и значима за общата картина “, добави Цеков. Той означи, че се разчита главно на съзнанието и искреността на всеки един консуматор на това приложение.
По негови думи отбраната на персоналните ни и здравни данни е безусловно обезпечена, като с нея ще оперират единствено висококвалифицирани експерти. „ Киберсигурността по отношение на здравните данни е доста по-строга от тази на персоналните такива “, споделя Цеков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР