Приложението Lima ще се върже с тол-систематаСнегът не ни изненада

...
Приложението Lima ще се върже с тол-систематаСнегът не ни изненада
Коментари Харесай

Инж. Глосов: В САЩ и Европа при такъв сняг затварят пътищата, ние искаме някой да мете пред нас

Приложението Lima ще се върже с тол-системата

" Снегът не ни изненада и имахме подготвеност. Закъснение в почистването имаше на територията на Кюстендилска област, по автомагистрала " Струма " и пътноподдържащата компания е глобена ", сподели ръководителят на УС на АПИ инж. Светослав Глосов пред публицисти във връзка проблемите с придвижването само че пътищата в неделя. Той посочи, че са спазени нормативните периоди, като стандартите са 2 часа след прекъсване на снеговалежа, автомагистралите да са почистени. Посочи, че практиката в Западна Европа и Съединени американски щати е при сходен снеговалеж да се затварят пътищата и да не се позволява никакво придвижване.

" На българите все ни се желае някой да върви пред нас с метлата и да чисти. На " Хемус " тирове си разрешиха да навлязат в зоната, неразрешена за коли над 12 тона, заобикаляйки знаците. Разбрах, че " Пътна полиция " ги е глобила ", добави инж. Глосов. до 18 ч в неделя не е имало проблеми, а по-късно са се получили огромните колони, като са били задръстени и спешните ленти. налагало се е чиновници на почистващите компании да молят водачите един по един да се реалокират, с цел да може да минат снегорините.

Инж. Глосов изясни, че не е удовлетворен от работата на приложението Lima, което би трябвало да даде информация за пътната конюнктура. " Lima непрестанно дава проблеми. Технологиите се развиват бързо и е належащо софтуерът бързо да се трансформира. Имаме забележка към доставчика, постепенно реагира на измененията. Ще създадем всичко допустимо да бъде усъвършенствано приложението и да бъде съвместимо с ТОЛ-системата, да дава настояща информация ", добави Глосов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР