Приложението и сайт Varnatraffic.com, който до скоро показваше движението на

...
Приложението и сайт Varnatraffic.com, който до скоро показваше движението на
Коментари Харесай

Varnatraffic.com се договори с Община Варна и ще възстанови работа

Приложението и уебсайт Varnatraffic.com, който до скоро показваше придвижването на рейсовете от линиите на Градския превоз във Варна, още веднъж ще проработи. Това стана очевидно от известие на компанията в формалната им страница. Според подписания контракт с Община Варна, те ще възстановят работа против цена от - 1000лв без Данък добавена стойност месечно за първите 6 месеца и по 500 лв. без Данък добавена стойност месечно за следващ интервал. От страна на Градски Транспорт ЕАД уговорката е напълно да възвърне подаването на данните към varnatraffic.

Припомняме, от 5 февруари приложението спря да работи с Градски превоз Варна. Движението и разписанието на рейсовете обаче можеше да бъде следено на общинския уебсайт и приложение " itransport.varna.bg ". Последва всеобщо неодобрение от страна на жителите, които не утвърдиха функционалностите на общинското приложение.

Ето е цялостното известие на компанията, стояща зад VarnaTrafiic.com:

През 2015г. по план " Интегриран Градски Транспорт " (ИГТ), Община-Варна в лицето на Иван Портних и Биляна Якова, подписаха контракт за създаване на различна система с консорциум " Обединение Модерен Транспорт ".

Затова след 2016г., спряхме да обновяваме системата varnatraffic, а Градски Транспорт ЕАД последователно утежни поддържането на устройствата си - което се отрази на данните в уеб страницата.

След като изпълнителят по плана ИГТ - компания " Балистик Сел " осъществя общинската опция - http://itransport.varna.bg/Map/Index.html#/, взехме решение да прекратим плана varnatraffic към 29.02.2020, а на 05.02.2020 спряхме данните на Градски Транспорт.

След 05.02 получихме доста сигнали, че общинският уебсайт не е комфортен за пасажерите. Освен това се оказа, че по плана ИГТ не е осъществена вътрешна диспечерска система, нужна за въвеждане на данните (за разписанията), а употребяват тази от varnatraffic.

Днес, сключихме контракт, в който се съгласяваме да продължим да поддържаме системите си на алегорична цена против уговорката на Градски Транспорт ЕАД напълно да възвърне подаването на данните към varnatraffic. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР