Приложението Disney+ вече е достъпно на съвместими LG телевизори в

...
Приложението Disney+ вече е достъпно на съвместими LG телевизори в
Коментари Харесай

Повече държави вече ще имат достъп до DISNEY+ на съвместими LG телевизори

Приложението Disney+ към този момент е налично на съвместими LG тв приемници в над 40 спомагателни страни и територии от Африка, Европа и Близкия Изток. Вече повече консуматори на LG тв приемници могат да се любуват от уюта на дома си на някои от най-хубавите филми и стратегии от Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, и Star, в случай че техният тв приемник работи с webOS операционна система от 2017 година или последваща версия.

За да се насладят на всички предлагани от Disney+ услуги, потребителите на LG би трябвало единствено да кликнат върху Disney+ иконата на LG Home Launcher менюто или да натиснат Disney+ бутона непосредствено от LG Magic Remote, да изберат своя абонаментен проект и да започват обичаните си стратегии. Плавно интегрирано в webOS платформата, Disney+ приложението на тв приемниците LG предлага качествено потребителско преживяване и обилие от първокласно наличие, което дава отговор на всеки усет и интерес.

Изобилие от великолепно наличие чака потребителите на Disney+, стрийминг услугата дава достъп до стотици истински продукции на Disney+ и хиляди епизоди от портфолиото на The Walt Disney Company, дружно с възходящата гама от извънредни, истински стратегии. Игрални филми, телевизионни стратегии, късометражни продукции и документални филми – всички комфортно категоризирани, с опция за ръчно търсене и налични още от в този момент на огромния екран вкъщи.

С множеството продукции, благосъстоятелност на Disney, в това число Marvel Cinematic Universe и Star Wars, клиентите няма да изпитват дефицит на наличие, с което да се забавляват. Disney+ предлага на клиентите си редица завладяващи заглавия като Obi-Wan Kenobi, Ms. Marvel, на Marvel Studios, The Kardashians, и доста други.

Телевизорите на LG, които работят с webOS платформата, разрешават на потребителите да се потопят в носталгията на обичаните на всички времена истории или да се вълнуват онлайн от новите излъчвания. За да изведе оптималното от всяка сцена, LG OLED технологията предлага най-хубавото качество на картината в промишлеността, с помощта на безпределно контрастно съответствие и безусловно равнище на черното – и двете вероятни посредством революционната OLED технология със самосветещи пиксели, която няма потребност от подсветка. Съвместими както с Dolby Vision, по този начин и с Dolby Atmos, LG тв приемниците дават обещание спиращо дъха зрителско преживяване от удобството на дома.

И не на последно място, смарт функционалностите на LG, които издигат удобството при гледане на ново равнище, в това число ThinQ AI и функционалността за универсално търсене в цялата платформа, работят безпроблемно с Disney+.

Винаги стремейки се да предлага най-хубавото потребителско преживяване и селекция от първокласно наличие, LG към този момент предлага Disney+ приложението на съвместими LG тв приемници в над 90 страни в целия свят.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР