Приложението дава достъпна информация по списък от въпросиПотребителите на Viber

...
Приложението дава достъпна информация по списък от въпросиПотребителите на Viber
Коментари Харесай

Viber чатбот информира на български за коронавируса

Приложението дава налична информация по лист от въпроси

Потребителите на Viber имат разполагаем чатбот, който осведоми за Covid-19
(снимка: Viber)

Ново приложение за известния месинджър  Viber, основано под формата на чатбот, дава подробна информация за ковид – както на британски език, по този начин и на български .

„ Направихме Viber чатбот за COVID-19 на български и британски език с забавни данни от Световната здравна организация, статистики в действително време, вести и така нататък като опит да подпомогнем хората да бъдат по-информирани ”, показа Петър Маринов, шеф на разработчика Maxsoft.

Чатботът, наличен на адрес  viber://pa?chatURI=coronavirus , информира изчерпателно по най-различни тематики, свързани с Covid-19. Интерфейсът е извънредно банален и разрешава на всеки заинтригуван от тематиката елементарно да получи мечтаните отговори.

Когато влезем в приложението от своя Viber акаунт на компютъра или смарт телефона, можем да изберем от менюто в основния прозорец по каква тематика да приказваме с чатбота: препоръки за отбрана, легенди, последни вести, въпроси и отговори.

Най-интересна, схваща са, е секцията въпроси и отговори, където всеки може да разбере на наличен език какво е Covid-19, по какъв начин се популяризира болестта, какви са признаците и така нататък Предвидена е и опция потребителите на приложението да се абонират за приемане на настоящи вести за ковид.

Чатботът работи с авансово заложен лист от въпроси, който е много обстоен. Засега не се поддържа опция потребителите да задават свои въпроси, на които чатботът да дава отговор.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР