Приложение за компенсация при закъснение на полети беше една от

...
Приложение за компенсация при закъснение на полети беше една от
Коментари Харесай

Президентът Радев се впечатли от авиоприложение

Приложение за отплата при забавяне на полети беше една от нововъведенията, които направи най-силно усещане на президента на България Румен Радев по време на показване на стартъп нововъведения. То се организира на „ Дондуков “ 2 по самодейност на Германо-българската търговско-икономическа камара.

Седем компании презентираха приложения, които имат отношение към възстановяване на градската и околната среда, автоматизирана отплата при забавяне на полет над 1 час, отдалечено отваряне на бариери и мобилно заплащане при излизане от паркинг, новаторски детски площадки, с които вниманието на децата, а и на техните родители да бъде привлечено за по-дълго време.

„ Видяхме доста гений, разсъдък, ексцентрично, може би щуро мислене в някои връзки и храброст в тези хрумвания. Но с всичко, което вършиме ни пренасяте в една нова страна – страна в бъдещето. Екоситемата, колкото и да е нежна, е и извънредно мощна, тъй като дава концепцията и визия за бъдещето “, сподели президента Радев откакто се срещна с новаторските хрумвания на българските стартъпи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР