Приливът на футболисти от бивша Югославия в Локомотив продължава с

...
Приливът на футболисти от бивша Югославия в Локомотив продължава с
Коментари Харесай

Нов юго аматьор идва в Локо

Приливът на футболисти от някогашна Югославия в Локомотив продължава с цялостна мощ. Общото сред тях е, че идват от аматьорските групи и не са играли професионален футбол. Днес за проби идва 22-годишният Един Бахтич. Той идва като свободен сътрудник и ще вземе присъединяване в идната контрола на черно-белите. Тя е планувана за четвъртък от 13:00 часа на „ Лаута “ против втородивизионният Черноморец Балчик.
За последно Бахтич е носил екипа на шестодивизионния немски Шверин. Играл е за отбора от Втора Бундеслига на Австрия Капфенберг.
Бахтич е хърватин с австрийски паспорт и е висок 178 см.
Той има 7 мача за юношеския народен тим на Австрия до 17 години и два за селекцията до 19 години, само че по-късно кариерата му зацикля.
Преди него треньорът Бруно Акрапович си докара Никола Марич от селските хърватски групи. Въпреки че не впечатли Марич съвсем несъмнено ще подпише контракт сходно на сънародника си Дуйе Мърдеша, който през есента игра единствено 30 секунди, само че си получи пет заплати. Подобна бе и обстановката с туристическият сътрудник Антони Милина, който поигра малко като вратар в Локо и се прибра за разгара на летния сезон в родината си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР