Приличаш на някоя холивудска звезда? Твоят моден идол е световно

...
Приличаш на някоя холивудска звезда? Твоят моден идол е световно
Коментари Харесай

Габриела Василева превръща обикновени хора в звезди!

Приличаш на някоя холивудска звезда? Твоят фешън кумир е международно прочут артист, музикант, артист или супер модел? Искаш да приличаш на него? Габриела Василева ще сбъдне фантазията ти! Модата може всичко и „ Закачалки “ ще ти го потвърдят. В новия сезон на предаването ще трансформираме елементарни хора в звезди.

Топ марки, международни и родни марки и дизайнери, екип от професионални гримьори и коафьори ще се погрижат за твоята визия.
В първия епизод за сезона ще видите по какъв начин Стефан Марков от Велико Търново, който ръководи личен бизнес, се трансформира във футболната легенда Дейвид Бекъм, на който, съгласно приятелите му, наподобява доста. На помощ на Габриела Василева идва мъжкият фешън бранд Agressia, който ще се погрижи за стайлинга на госта.
 
Не пропускайте новите епизоди на „ Закачалки “ с Габриела Василева всеки четвъртък, от 19,30 часа, единствено по Code Fashion TV!

Свържи се с нас на [email protected], кажи ни на коя звезда приличаш и искаш да подражаваш, а ние ще свършим останалото.
„ Закачалки “, както и всички излъчвания на Code Fashion TV, феновете може да гледат в мрежата на Vivacom SAT, A1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, с помощта на Intelsat 904 45.0 и, несъмнено, 24 часа, 7 дни в седмицата, в уеб страницата на медията  http://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР