приключва сезона си в с домакинство на италианския . Армейците

...
приключва сезона си в с домакинство на италианския . Армейците
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА - Рома, стартовите състави!

завършва сезона си в с домакинство на италианския . " Армейците " ще се борят за положителен свършек, откакто са на последна позиция в групата си единствено с 1 извоювана точка и нямат шансове да продължат в елиминациите.
Двубоят стартира в 19:45 ч. и ще може да го следите

СТАРТОВИ СЪСТАВИ
ЦСКА: Бусато, Пламен Гълъбов, Юрген Матей /к/, Томас Лам, Брадли Мазику, Тибо Вион, Жеферсон, Карло Мухар, Георги Йомов, Йоан Бай, Жорди Кайседо
Рома: Даниел Фузато, Ибанес, Мараш Кумбула, Джанлука Манчини /к/, Рик Карсдорп, Матиас Виня, Жордан Верету, Браян Кристанте, Едоардо Бове, Борха Майорал, Тами Ейбрахам

ПРЕДИ МАЧА
На конференцията преди дуела наставникът на " алените " Стойчо Младенов съобщи, че тимът му ще търси трите точки. Проблемите за ЦСКА обаче по никакъв начин не са малко - с травми са бранителят Мено Кох и нападателят Ахмед Ахмедов. Амос Юга към момента лекува мускулна травма и присъединяване му е под въпрос.
Ден преди срещата Греъм Кери се върна в родината си, като към този момент се появиха информации, че той ще приключи договора си с ЦСКА и ще си търси тим на Острова. Така " армейците " ще са без един от най-постоянните си футболисти от началото на сезона.
Жозе Моуриньо също няма да може да разчита на няколко футболисти. С разнообразни травми са капитанът Лоренцо Пелегрини, крилото Стефан Ел-Шаарави и Леоанрдо Спинацола. Добрата вест е завръщането на нападателя Тами Ейбрахам и бранителя Рик Карсдорп.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР