Приключва обработката на изборните книжа и протоколите в зала Арена

...
Приключва обработката на изборните книжа и протоколите в зала Арена
Коментари Харесай

Приключва обработката на изборните книжа в „Арена Армеец“

Приключва обработката на изборните бумаги и протоколите в зала „ Арена Армеец “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Рано сутринта от залата започнаха да излизат и последните представители на изборните комисии в два от столичните региона 24 и 25 РИК – София. До среднощ близо половината от Секционните изборни комисии към този момент бяха пристигнали, a огромна част от данните в тях – обработени и признати.

Някои от излизащите представители на Секционни изборни комисии не бяха удовлетворени от организацията. „ Беше доста тежко. Много сме обезпокоени от обстоятелството, че постепенно и неорганизирано мина всичко. Много сме изморени. Едва ли ще се повтори от наша страна да отидем отново да действаме 3 дни. Само за това, че държим на партиите, които ни оферират, сме тук. Иначе нямаше да си го причиним “, описа Даниела Иванова, секретар на една от секционните изборни комисии в столичния квартал „ Люлин “.

Оказа се, че има и проблеми при предаването на протоколите от София област, където някои от членовете на секционни изборни комисии към момента чакат. Пред постройката на регионалната администрация на площад „ Македония “ към момента чакат няколко рейса. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР