Приключил е коалиционният съвет при премиера . Това потвърди за

...
Приключил е коалиционният съвет при премиера . Това потвърди за
Коментари Харесай

Коалиционният съвет при Петков снощи продължи до след полунощ

Приключил е съдружният съвет при премиера. Това удостовери за Българска телеграфна агенция Владислав Панев, представител на „ Демократична България “ в днешната среща. Заседанието стартира в 19:30 часа. 

След края на съдружната среща нямаше публични изказвания пред медиите.

Преди началото на срещата, на влизане в Министерския съвет Виктория Василева, заместник-председател на ПГ „ ИТН “, уточни в отговор на въпрос, че чака през днешния ден да завършват сделките за смяна в състава на парламентарните комисии. 

Както по-рано през днешния ден Българска телеграфна агенция заяви, съгласно информация на интернет страницата на Народното събрание, Има Такъв Народ към този момент са внесли планове на решение за промени в състава на две парламентарни комисии - по конституционни и правни въпроси и по бюджет и финанси. Предложението е Има Такъв Народ да имат право на още едно място в тях за сметка на " Демократична България “ (ДБ). Така Има Такъв Народ ще има в двете комисии по трима членове, а Демократична България ще остане единствено с по един. В момента и двете обединения имат по двама представители в съответните комисии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР