Приключиха руско-украинските преговори за край на войната в Украйна, чийто

...
Приключиха руско-украинските преговори за край на войната в Украйна, чийто
Коментари Харесай

Приключиха руско-украинските преговори в Беларус

Приключиха руско-украинските договаряния за завършек на войната в Украйна, чийто хазаин бе Беларус, съобщи Скайнюз.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1343
Британската медия цитира представител на Киев. Според събеседника на осведомителната организация украинските и съветските делегати ще заминат за Киев и Москва, където ще проведат съвещания с водачите на двете страни Володимир Зеленски и Владимир Путин, министри и военни.

" Следващият кръг от договаряния ще се състои в околните няколко дни ", добави Скайнюз, като се базира на публично известие на управляващите в Беларус.

Да напомним, през днешния ден по обяд в град Гомел се срещнаха предтавители  на Киев и Москва. Украинската делегация бе ръководена от военния министър на Украйна Олексий Резников, а съветската - от съветника на Владимир Путин – Владимир Медински.

Снимка: Министерство на външните работи на Беларус
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1343  Родители на убити и пленени руснаци са заплашвани, с цел да не приказват Родители на убити и пленени руснаци са заплашвани, с цел да не приказват  Външният министър: 58 души от Москва са декларирали предпочитание за евакуация, 200 души от Украйна пътуват към България Външният министър: 58 души от Москва са декларирали предпочитание за евакуация, 200 души от Украйна пътуват към България  Генералната асамблея на Организация на обединените нации с изключителна сесия поради Украйна Генералната асамблея на Организация на обединените нации с изключителна сесия поради Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР